IT-support og kommunikationsløsninger du kan stole på – vi servicerer Assens og omegn

IT-support kan spare dig for masser af besvær og tid. Vores IT- og dataeksperter kan hjælpe med stort set alt – uanset om det er privat eller for en virksomhed. JP EL & DATA i Assens dækker hele Fyn og har bl.a. kunder i Middelfart, Faaborg og Ringe – og så yder vi selvfølgelig fjernsupport, hvis det er IT-problemer du står med.

Vi påtager os alle typer af opgaver – store som små – og vi går højt op i at vedligeholde den højeste servicestandard. Kun tilfredse kunder er godt nok for os.

Kontakt os på ☎️ 64 71 14 14. Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak omkring dine mulighederne og behov – inden du tager din beslutning.

IT support Assens
Elstyring Sydfyn

IT-support udføres af veluddannede IT-medarbejdere

Vores specialister har mange års erfaring, og vi sørger for at uddanne alle medarbejdere løbende, så de altid er opdateret med branchens hurtigomstillende verden. Derfor kan du være sikker på, at vi altid leverer den helt rigtige data- eller kommunikationsløsning.

 

Virksomheder – vi integrerer og opdaterer kommunikationssystemer

Alle erhverv har behov for en god og opdateret kommunikationsløsning. Det hele skal fungere sammen uden besvær og lynhurtigt, og det er nogle af de ting, som vi kan sørge for.

Private – få hjælp i hjemmet

 JP EL & DATA hjælper også gerne med opsætning af elektronik og installation af internetforbindelse i dit private hjem. Det kræver en lynhurtig internetforbindelse, når en moderne familie skal kommunikere online. Uanset om man deler informationer, ser TV, surfer på Internettet eller hører radio, så er det hele online – og det skal selvfølgelig køre gnidningsløst.

Vi rådgiver og giver dig et overblik over alle muligheder, som vi kan finde hos lige netop dig, og som dækker alle dine behov og ønsker. Vores IT-eksperter kan nemt og hurtigt konfigurere og tilslutte alt elektronik i hjemmet, og samtidig installere trådløst netværk.

Se mere om IT- og dataløsninger – privat og erhverv

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 6 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby