IP-Telefoni – HIC – Netværksløsning – Fibernet – kommunikationsløsninger

En effektiv og stabil kommunikationsløsning gør hverdagen lettere

JP EL & DATA i Assens på Fyn kan hjælpe med at installere en kommunikationsløsning, der både kører stabilt og lynhurtigt.

Vi ved hvad der skal til, for at hverdagens kommunikationssystemer arbejder optimalt sammen, og vi rådgiver gerne helt uforpligtende – uanset om det gælder virksomheder eller private.

Vores kommunikationseksperter servicerer det meste af Fyn, og vores kundekreds spænder fra Middelfart til Faaborg og Svendborg og helt op til Bogense.

Kontakt os på ☎️ 64 71 14 14. Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak omkring dine mulighederne og behov – inden du tager din beslutning.

Kommunikationsløsninger for alle – JP EL & DATA kan bl.a. hjælpe dig med:

 • IP telefoni
 • HIC
 • Netværksløsning
 • Fibernet

Se mere om installation og opsætning af IP telefoni, HIC og Fibernet nedenfor.

Installation af Data-løsning – datakommunikation

Vi er specialiserede i at rådgive om alle dine muligheder inden for kommunikationsløsninger og ny teknologi.

Vores installatører er veluddannede inden for alle områder. Kompetencerne opgraderes løbende gennem kurser og videreuddannelse, for vi går stærkt op i at levere den bedste kommunikationsløsning til alle vores kunder – uanset behov og ønsker.

Installation og opsætning af Fiber-net (fiberbredbånd) – privat og erhverv

Vi kan også installere fiberbredbånd. Det kræver selvfølgelig, at fiberrøret er gravet ned, så du er klar til selve opkoblingen til fibernet. Vores erfarne fibermontør kan stå for at koble det hele sammen – vi står bl.a. for:

 • Rørføring gennem mur eller væg
 • Tætsluttende montageboks på ydervæg/mur
 • Opsætning af fiberboks indenfor
 • Tilslutning til PC/Router, TV og telefon

Du er i de bedste hænder hos os, og vores autoriserede rådgivere står klar til at informere om dine muligheder inden for fibernet, IP telefoni, netværksløsninger eller andet. Det er helt uforpligtende at stille spørgsmål og også at indhente et tilbud.

IP-Telefoni  – privat og erhverv

Med IP-telefoni kan du få fastnetforbindelse gennem internettet – altså fastnettelefoni gennem din internetforbindelse. En IP-telefoni-løsning fungerer i bund og grund som en fastnettelefon, men er en billigere løsning. Det kræver en stabil bredbåndsforbindelse, men ellers foregår det helt ,som du er vant til. Du kan endda bruge din gamle fastnettelefon, som vi kobler til en IP-boks, og du kan selvfølgelig beholde dit gamle telefonnummer.

JP EL & DATA’s specialister kan rådgive dig og sørge for installationen

 

IHC – privat og erhverv

IHC (intelligent styring af elinstallationer i hjemmet) er blevet meget udbredt på det seneste, fordi det kan få alle elektroniske installationer (eller i hvert tilfælde mange af dem) til at kommunikere på kryds og tværs via din smartphone, tablet eller computer. Det er både effektiviserende og rigtig smart. Vores autoriserede installatører har mange års erfaring, og vi sørger for at finde den mest optimale IHC-løsning til ethvert behov.

IHC-anlæg gør, at du bl.a. kan fjernstyre:

 • TV
 • Lys
 • Varme
 • Tyverialarm
 • Ventilationsanlæg

Og der er masser af andre løsninger og muligheder med IHC – alt sammen noget der gør enhver hverdag mere fleksibel og effektiv.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 15 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby