IT-service – Få professionel hjælp til din computer – Assens og Hårby 

Om det gælder computer reparation, computer opsætning eller generelt service på din computer – så finder du IT-service på alle leder og kanter hos os.

JP EL & DATA’s IT-specialister og IT-programmører i Assens og Hårby og dækker hele Fyn – både for virksomheder og private.

Kontakt os på ☎️ 64 71 14 14. Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak omkring dine mulighederne og behov – inden du tager din beslutning.

 

IT-service: fra kabelføring, computer opsætning og installation til support

Uanset om det drejer sig om enkeltopgaver eller serviceløsninger, så er vi hos JP EL & DATA klar til at hjælpe med alt fra computer reparation, computer opsætning og service – både erhverv og private i Assens og Hårby.

Vi er alle dybt afhængige af at vores IT-systemer fungerer, så tingene skal bare køre. Vi sikrer, at det hele kører optimalt, og kan hjælpe med stort set alt.

IT service Sydfyn
It-data-assens-elektriker

Vi håndterer bl.a.:

 • Computer reparation
 • Computer opsætning
 • Backupløsning
 • Serverløsning
 • Sikkerhedsløsning
 • Installation af hardware
 • Installation af software
 • Opsætning af netværk
 • Opsætning af hjemmearbejdsplads
 • Fjernsupport – online computerhjælp

Læs om de listede IT-services nedenfor.

Erhverv: Outsourcing af IT-driften – brug os som ekstern IT-afdeling

Mange virksomheder vælger at outsource IT-opgaverne og driften, både fordi det sparer penge med lønomkostninger og fordi vores IT-folk er specialiseret inden for alle områder.

JP E & Data kan fungere som jeres eksterne IT-afdeling, og vi tager det fulde ansvar for infrastrukturen i forhold til IT. Som jeres IT-leverandør kan I være helt trygge og samtidig være sikre på, at Jeres IT kører uden problemer.

I kan få pakkeløsninger, der inkluderer lige netop de IT-funktioner, som der er behov for. Vi laver alt fra computer reparation, computer opsætning PC service og re-installering af computere.

IT Backup- og sikkerhedsløsning – privat og erhverv

Få en PC service aftale med os – det kan betale sig, uanset om du er privat eller erhverv. Det er frustrerende at miste dyrebar data – så backup af alle filer, dokumenter og drev er essentielt for alle. Det kan være umuligt at genskabe tabt data.

Vi leverer en backupløsning, så det kører enten automatisk eller efter dine brugerdefinerede behov og ønsker, og så kan du mindske den bekymring.

Med en sikkerhedsløsning kan I sikre at adgangen sikres optimalt. Lige som vi kan indlejre kontrol af registrering og sikkerhed på enhederne i din virksomhed (mobil, tablet, pc/Mac) – det gælder også for de enheder, der bruges både på arbejdspladsen og privat.

Hosted serverløsning – fleksibelt og sikkert – erhverv

Hvorfor fylde virksomheden med dyrt hardware der fylder, når du kan få en billig serverløsning, hvor vi tager os af det hele for dig?

Med en lokal hosted serverløsning hos JP EL & DATA, får I del i et professionelt og sikkert setup. Driftssikkerheden er optimal, og vi skræddersyr en løsning til jeres behov.

En af de største fordele ved at vælge en serverløsning hos os, er at I kan bruge jeres egne servere, som vi opbevarer og vedligeholder under de mest optimale betingelser når det gælder sikkerhed, plads, køling og strøm.

Du kan få serviceaftaler med serverløsninger, der inkluderer:

 • Fuld drift og vedligehold
 • Professionel support
 • Høj sikkerhed
 • Faste IT-konsulenter
 • Lave omkostninger

Uanset om det drejer sig om en lille eller en stor virksomhed, kan vi sammensætte en løsning der tilgodeser alle dine ønsker og behov.

Server support Fyn

Hjælp til computer installation og computer opsætning af hardware – erhverv og privat

Vi sørger for sikre IT-installationer, som udføres af autoriserede og professionelle.

Når man skal installere hardware, er der mange ting, som man skal tage hensyn til, og det betyder, at der er lige så mange ting, der kan gå grueligt galt.

Vi har mange års erfaring med installation af alle typer af IT-udstyr og hardware. Uanset om det gælder lednings- og kabelføring, korrekt og optimal placering af udstyret, eller hvordan du bedst udnytter pladsen, så er vi klar til at hjælpe med det hele.

Skal der opgraderes til nye SSD-harddiske, så kan en af vores IT-specialister montere og samtidig sikre, at alt software geninstalleres på den nye harddisk.

 

Hjælp til installation af software – erhverv og privat

Der kan sagtens opstå problemer, når man installerer eller forsøger at installere software på en PC eller Mac. Hvis du vil være sikker på, at det gøres helt rigtigt, eller er du stødt på problemer, så er vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring inden for computer opsætning – vi kører fra Assen og Hårby til hele Fyn.

Vi kan både hjælpe via fjernsupport, personligt hos dig (privat eller i virksomheden), eller du kan aflevere computeren på vores IT-værksted.

 

Opsætning af netværk – erhverv og privat

Netværket er vores rygrad i dag, for uden internetforbindelse kommer vi ikke langt. IT-kommunikationen skal fungere nemt og gnidningsfrit, og vi kan sørge for det hele.

Vi kommer gerne ud og sætter dit netværk op, så dit IT-udstyr bindes som det skal. Uanset om det er netværksopsætning på en enkelt lokation, eller eksempelvis i flere virksomhedsafdelinger rundt om på Fyn, så kan du trygt overlade opgaven til os.

Hjemmearbejdsplads – etablering og opsætning af computer

I dag arbejder mange hjemmefra, så vi står selvfølgelig også til rådighed med rådgivning og opsætning og installation af din computer i forbindelse med hjemmearbejdspladser.

Vi sørger for opsætning og generelt alt det praktiske, og så er der selvfølgelig altid support hos vores IT-specialister, hvis noget ikke spiller helt rigtigt.

 

Fjernsupport

Uanset om du har en fast IT-serviceaftale med os, eller om du har brug for enkeltstående hjælp til et computerproblem, så er du velkommen til at kontakte vores support-afdeling, som holder til i Assens. Med vores fjernsupport, kan vi hjælpe dig uanset hvor du er – bare du har internetforbindelse. Vi kører dog til hele Fyn, også hvis der er behov for computer reparation.

elektriker-el-tavle-assens

Kontorløsning – hele IT-pakken

Vi kan sørge for det hele, og sørge for at alt står klar – også når I flytter i nye kontorlokaler. Vi er klar til at rådgive, så du får den mest optimale IT-løsning.

Vores IT-eksperter kan eksempelvis stå for:

 • Opsætning og installation af hardware
 • Opsætning af mail
 • Opsætning af netværk
 • Software-installation
 • Printeropsætning
 • Driveropdatering
 • Installation af backupløsning
 • Installation af sikkerhedsløsning
 • Serverhosting
 • Opsætning af hjemmearbejdsplads
 • Efterfølgende support – fjernsupport eller personligt

 

Det koster ikke noget at spørge os til råds, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop de løsninger, som du står og har brug for.

 

Kontakt os på sa@jp-assens.dk – eller ring på 64 71 14 14

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 5 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby