Indstilling af TV – Kanalindstilling

Har du indstillet dit TV korrekt?

Eller skal du have hjælp til kanalindstilling? Vi kører ud fra Assens og Hårby til hele Fyn. Har du brug for hjælp så kontakt os på ☎️64 71 14 14 – så kommer vi og hjælper dig. Vi har døgnservice, så skulle du pludselig står i en situation, hvor der er sort skærm, så kontakt os – mange gange kan vi hjælpe dig direkte i telefonen. 

Det kan være forvirrende at skulle udskifte kanalpladser og finde de rigtige frekvenser med de nye TV. Hos JP EL & DATA ved vi, hvor vigtigt det er at TV’et fungerer og er der noget der driller så tøv ikke med at kontakte os. Vi har i mange år hjulpet vores kunder på Fyn med at få deres kanalindstiller sat korrekt op.

Hvis dit TV ikke indstillet korrekt, kommer vi og hjælper. Det kan betyde at du ser TV i en kvalitet man så for 15 år siden. Med de nye og korrekte indstillinger kan du få langt bedre billedkvalitet. 

Kontakt os på ☎️64 71 14 14 – vi kommer gerne ud og hjælper dig. 

Antenne og parabol

Har du brug for hjælp og vejledning om dit antenneproblem er du velkommen til at kontakte os på ☎️64 71 14 14

Når vi er ude og kigge på dine kanalindstillinger, kigger vi også på dit TV-signal. Hvis du har problemer med at modtage TV- signalet efter diverse kanalomlægninger, har vi også mulighed for at finde den rigtige løsning til dig.

Vi kan også hjælpe med montering af TV og anlæg. Vi har mange års erfaring med Radio og TV og vi kører fra Assens og Hårby til hele Fyn. Vi hjælper med opsætning og montering og kan også samle kablerne så det hele bare spiller. Det kan være små ting, der gør at man hurtigt kommer på plads med et nyt TV eller i et nyt hjem. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 4 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby