IT-løsninger – software og professionel installation

Vores dygtige IT-supportere og -teknikere kan nemt og hurtigt installere lige netop de IT-løsninger, som din virksomhed har behov for.

Vi er specialister inden for opsætning af IT-udstyr i alle typer erhvervslokaler og kontormiljøer. Vi kan også hjælpe med computerproblemer enten ude hos dig eller via fjernsupport, hvis der er behov for det.

 

Microsoft Office-pakken 2016 – hjælp til installation og opsætning

Vi kan stå for software-installation af Office 2016 på alle computere i hele virksomheden. Dermed behøver du og dine medarbejdere ikke bruge tid på det, og indstillingerne bliver lavet helt som du ønsker. 

IT løsninger Fyn
Nordic Backup

BackUp – gem dine data med Nordic Backup

Vi kan også hjælpe med professionel Backup af dine data, så du kan sove roligt om natten. I dagens virus- og hackerverden er det ekstremt vigtigt at backe ALLE sine data op, og sørge for at der findes et genetableringstidspunkt, på den server hvor det hele gemmes. Ellers er man prisgivet, hvis der sker noget uventet.

Vores dygtige IT-teknikere kan nemt og hurtigt sætte et sikkert backup-system op, så alle virksomhedens data, filer og dokumenter, der ligger på medarbejdernes computere, bliver gemt lige så længe som du selv ønsker det.

F-Secure – sikring mod hackere og virus – Cybersikkerhed i topklasse

Internettet er ikke et sikkert sted at færdes, med mindre man har en god og stabil sikkerhedsløsning, der kan forhindre hackerangreb og virus i at infiltrere alt på en computer eller et online drev.

Det kan vi hjælpe med at installere på alle virksomhedens computere, drev og andre online enheder.

UNI-TEL og IP telefoni – moderne teleløsning

Med IP-telefoni kan I køre jeres telefonsamtaler over internettet og derved får store besparelser på telefonregningen.

Vi tilpasser systemet til jeres eksakte behov, og kan samle IP-telefoni, omstilling og mobiltelefoner på den samme platform.

Det er nemt at regulere antallet af telefonforbindelser, så administrationen af nye medarbejdere bliver langt lettere.

Se mere om IP-telefoni her.

Fjernsupport med Teamviewer

Vi tilbyder fjernstyring med fjernsupport gennem Teamviewer. Så er du helt ude i tovene, fordi computeren eller softwaren ikke vil som du, så er vi bare et opkald væk.

Med en fast serviceaftale får din virksomhed tilknyttet sin egen IT-supporter, så du altid ved, hvem du kan ringe til.

Se mere om IT-service her.

Interesseret i at høre mere om de forskellige IT-løsninger? Så giv os et kald eller send os en mail – det koster ikke noget at spørge. Tlf. 64 71 14 14

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 7 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby