Sikring og overvågning – mere sikkerhed – større tryghed

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Bare for en sikkerheds skyld – hos JP EL & Data i Assens og Haarby, ved vi hvor vigtig sikkerheden er både i hjemmet men også i virksomheden – kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dig –  Assens: 64 71 14 14 Haarby: 64 73 16 13

Vi har mange års erfaring uanset om det gælder overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger, der er med til at give en tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller dine medarbejdere kan føle sig trygge.

 

Specialister i sikkerhedsløsninger

Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

 

Alt fra et overvågningskamera til alarmsystemer

Det kan for eksempel være med tyverialarmer, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed.

Mulighederne er mange, hvis du spørger os. Vi har installatører over hele landet, der har de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed og overvågning.

 

Få tryghed 24/7 med en tyverisikring (tyverialarm)

Overvågning Assens

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men, kan være med til at give dig og dine medarbejder en stor tryghed og samtidig kan det virke præventivt, så det holder ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere efterfølgende.

Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort – kontakt os i dag på  Assens: 64 71 14 14 Haarby: 64 73 16 13 – så finder vi sammen den løsning der passer til jeres behov. 

 

Videoovervågning til private og virksomheder

Videoovervågning er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

Vi tilbyder dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område, det er vigtig at når man skal finde den rigtige løsning er det med en samarbejdspartner som man kan stole på, og så man ved har en mange års erfaring indenfor området. Du kan trygt kontakte os, vi sidder klar til at hjælpe dig – både med rådgivning, indkøb af overvågningen om montering – Kontakt os på  Assens: 64 71 14 14 Haarby: 64 73 16 13, så du hurtigst muligt kan komme i gang. 

 

Sikkerhed med intelligent styring

Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 5 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby