Sikkerhedsløsninger til alle – det handler om tryghed

Få en sikkerhedsløsning du kan stole på, sammen med en samarbejdspartner du kan stole på – kontakt JP EL & Data på Assens og I Haarby – vi har døgnservice og sidder altid klar ved telefonen på  Assens ☎️64 71 14 14 Haarby ☎️64 73 16 13

Hvor godt er dit hjem eller din virksomhed sikret mod tyveri? Og hvilke foranstaltninger har du truffet for at sikre imod brand og vandskade? Det er måske nu, du skal overveje en sikkerhedsløsning – inden uheldet er ude.

Vi er specialister i sikkerhedsløsninger til både private, landbrug, virksomheder og offentlige institutioner. Du kan bruge os som du vil; som totalleverandør til en komplet sikkerhedsløsning eller som installatør af et enkelt sikkerhedsprodukt, og for os er det vigtig at du føler dig tryg uanset uanset om det er i hjemmet, i sommerhuset eller i virksomheden. 

 

Sikring imod tyveri, brand og vandskader

Hos JP EL & Data i Assens og Haarby tilbyder dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

For os handler sikkerhedsløsninger ikke kun om at beskytte sig mod indbrud – men også om sikring imod skader.

 

Installation af tyverialarmer og videoovervågning

Vi kan blandt andet udvikle sikkerhedsløsninger, der sikrer dit hjem eller din virksomhed mod tyveri, brand og vandskade – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Hvis der sker noget, vil du eller en alarmcentral straks blive alarmeret. Det gælder selvfølgelig også alarmering i forbindelse med tyveri, brand og vandskade. Alt er nemt at administrere, og alle installationerne er trådløse.

 

Vi tager hånd om din sikkerhedsløsning

Når du vælger os til din sikkerhedsløsning, betyder det, at vi tager hånd om hele processen med at få din sikkerhedsløsning på plads. Fra rådgivning og udvikling af sikkerhedsløsning til montering og service – du er velkommen til at kontakte os også blot for at finde ud af om det giver mening for dig – vi sidder klar hele døgnet rundt  Assens ☎️ 64 71 14 14 Haarby ☎️64 73 16 13

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 8 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby