Alarm til dit feriehus 🏖️

I gennemsnit står feriehuse tomme i 289 dage* om året

Vi forhandler bl.a.

Din lokale ekspert 👨‍🔧

Vi er din lokale elektriker og el-installatør firma med ekspertise inden for alarmer og sikkerhed i Assens og omegn. Når du bruger os som din fortrukne partner til øget tryghed af din feriebolig eller sommerhus sørger vi for at du får kompetent rådgivning af veluddannede installatører, som sætter dit behov og dine ønsker først.

Ud fra netop dit feriehus og dit budget, finder vi frem til den bedste og mest trygge løsning til dig, din familie og dine værdier. Tag fat i os på 📞 64 71 14 14 eller ✉️ sa@jp-assens.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at værne om dine værdier.

Gratis samtale

Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig og giver et tilbud som du enten kan takke ja til eller bruge til at indhente andre tilbud.

Fra A til Z

Vi gennemgår hele din feriebolig, både inde og ude. Vi foretager 360 graders gennemgang, så vi ikke overser et svagt punkt.

Raadgivning om alarm til feriehus med JP El & Data
Videoovervaagning af sommerhus med JP El & Data

Videoovervågning 📼

Med videoovervågning i dit feriehus har du mulighed for at se, optage og overvåge omgivelserne på din grund, og hvad der sker indenfor i boligen. Nu til dags er det muligt med simple og få kliks at få øjeblikkelig live video direkte på din computer, smartphone eller tablet, så du kan få vished i momentet, hvis der skulle ske noget. Videoovervågning er ikke nødvendigvis forebyggende mod indbrud, men det kan give dig øget sikkerhed og tryghed. For fuld effekt mod indbrud bør det kombineres med andre forebyggende tiltag.

Nogle videokameraer til overvågning kan sågar automatisk reagere på bevægelse og vil i disse tilfælde sende dig en notifikation gennem SMS, mail eller in-app. Det er muligt at tilkoble en vagtcentral til systemet. Vi rådfører dig i alle aspekter og du kan høre meget mere på 📞 64 71 14 14 eller ✉️ sa@jp-assens.dk.

Hvis uheldet er ude..

Videoovervågning kan ikke forhindre indbrud, men kan være afgørende i opklaringen, hvis det skulle ske.

..I see you

En af fordelene ved at vælge overvågning gennem os er, at vi kender til de mest gængse smuthuller og blinde vinkler.

Skalsikring 🛡️

Skalsikring er magnetsensorer, som sikrer døre, vinduer og andre åbninger, og bevægelsessensorer som registrerer bevægelser indendørs i udsatte arealer, hvor en indbrudstyv kunne finde på at bryde ind i dit sommer- eller feriehus.

I almindelige boliger har man det som regel slået til om natten uden bevægelsessensorer, så man stadig kan færdes, hvis man f.eks. skal ud på badeværelset, men således at døre og vinduer stadig er slået til og du trygt kan sove videre.

I rum man ikke bruger om natten kan man således stadig have bevægelsessensorer slået til. Dette kan man justere og konfigurere som man ønsker gennem app ved at slå nogle enheder helt eller delvis fra eller ved at opsætte forskellige scenarier til forskellige situationer.

Vi anbefaler at det hele er slået til, mens man ikke befinder sig i feriehuset. Tag fat i os på 📞 64 71 14 14 eller ✉️ sa@jp-assens.dk og få skalsikring til dit sommerhus eller anden feriebolig.

24/7, 365

Skalsikring sikrer dit feriehus alle tidspunkter i døgnet, hele året rundt, hvis du ønsker det.

Fuld kontrol

Du kan tilpasse og styre alle områder i dit feriehus, hvilke rum og områder er alarm slået til eller fra.

Skalsikring af sommerhus i Assens
Brand- og vandsikring af feriehus af JP El & Data

Brand- og vandsikring 🔥💧

Sikring i tilfælde af brande og vandskader kan hjælpe dig fra potentielt store økonomiske konsekvenser, hvis uheldet er ude. I tilfældet med røgalarmer, kan det redde liv ved at vække dig og din familie skulle der ske røgudvikling og kan dermed give jer dyrebar tid, så I kan nå at flygte inden branden udvikler sig.

Du bliver hurtigere opmærksom på situationen og kan hurtigere få fat i brandvæsnet, som kan få slukket branden og begrænse skaderne.

Med vandsikring installeres detektorer som opdager vandlækager, det kan være sig lækager i eksempelvis vaskemaskine, opvaskemaskine, rør under håndvaske eller ligenende.

Gennem en app får du øjeblikkelig besked, hvis systemet opdager en lækage, så du har mulighed for hurtigt at kunne reagere. Det er muligt at udvide systemet med f.eks. vandlåse, så du kan få historik over forbrug, se status på vandalarmer og du med øjeblikkelig virkning på afstand kan lukke for vandet i dit feriehus inden en dråbe fører til oversvømmelse.

Få brand- og eller vandsikring ved at kontakte os på 📞 64 71 14 14, ✉️ sa@jp-assens.dk eller udfylde vores kontaktformular her nederst på siden.

Kom så, hurtigere

Alarmerne giver dig besked med det samme i tilfælde af røgudvikling, brand og oversvømmelse får du mulighed for at reagere meget hurtigere.

Værn om livet

En røgalarm vækker dig og din familie med en høj tonelyd og kan afværge potentielle fatale konsekvenser.

Altid ved hånden 🤚

De fleste af os har i dag vores smart devices forholdsvis, hvis ikke, mere eller mindre lige ved hånden på alle tidspunkter. Derfor er det også oplagt at vi ikke bare kan få beskeder om ændringer i alarmen, men også har mulighed for at styre, overvåge, få overblik og ændre indstillinger gennem selvsamme devices.

Du kan styre alle elementer af dit alarm-setup, dvs. alle ovennævnte og beskrevet alarmenheder, hvor som helst i verden på ethvert givent tidspunkt. Det er nemt, enkelt og bare virkelig smart.

Styr alarm til feriehus i Assens med app

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 3 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby