Vi er forhandler af DAMPA LED-armaturer til CLIP-IN loftserien

LED amatur

TS-gruppens installatører er autoriserede til installation af de unikke DAMPA CLIP-IN LED paneler

TS-gruppens lokale el-installatører og montører har en eksklusivaftale på alle installationsopgaver af DAMPA LED paneler til eksisterende DAMPA lofter i CLIP-IN-serien. Vi er en del af TS-gruppen, så vi er autoriseret og godkendt til installation og montage.

 

DAMPA – DanMind – TS-gruppen

DanMind har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger inden for LED-belysning, og har som LED-producent, i samarbejde med DAMPA, udviklet et moderne LED-lys til den klassiske CLIP-IN loftserie. Som en del af TS-gruppen er vi udvalgt til forhandler og montør.

 

DAMPA LED lysarmaturer – til montering i DAMPA-loft

De energibesparende LED-paneler er specialdesignede til integrering i DAMPA’s CLIP-IN metallofter.

Lad os hjælpe dig med at spare energi. Det er nemlig vores speciale.

Vi har energibesparelser til dig, dit landbrug, virksomhed, institution eller noget helt femte. Vi kan hjælpe de fleste med at finde besparelser i energiforbruget. Nogle gange store energibesparelser. Andre gange mindre.

 

Spar energi selv eller lad os gøre det for dig

Der er mange måder at spare energi på. Du kan selv gøre små ting i hverdagen, der kan have en stor effekt – for eksempel udskifte halogenspots og glødepærer til energispare-pærer, skifte gammelt elektronisk udstyr ud med nyt og slukke for alle de apparater, du ikke bruger.

Du kan også opnå store besparelser ved at tænke i energivenlige løsninger som for eksempel solceller, luft til luft eller luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg. Ofte er investeringen i disse løsninger tjent ind i løbet af nogle få år. Disse løsninger ikke alene til glæde for din pengepung men også for klimaet.

 

Få en energiberegning og et bedre overblik

Inden du kaster dig ud i et større energispare-projekt, kan det være en god ide at få lavet et energitjek. Det kan vi gøre for dig. Vi kommer ud og gennemgår energiforbruget, og kommer med forslag til, hvor du kan sætte ind for at opnå energibesparelser.

 

Løsninger der kan være med til at minimere energiudgifterne:

 • Intelligent belysning
 • LED-belysning
 • Solceller
 • Varmepumper
 • Jordvarmeanlæg
 • Lavenergimotorer til ventilation
 • Kommunikationsnetværk

 

Få energitilskud til dine energibesparelser

Du kan få tilskud til dine energibesparelser – uanset om det er privat, eller erhverv. Danmark er forpligtet til at reducere CO2-udledningen og indgå i omstillingen til vedvarende energi på internationalt plan.

Derfor er der et igangværende projekt, som bakker op omkring initiativer, der kan nedbringe energiforbruget og dermed også skåne miljøet. Det tilskud du får afhænger af, hvor mange kilowatt-timer du kan spare på dine energiforbedringer – jo større forbedringstiltag, jo større tilskud får du.

Vi søger gerne energitilskud til dit projekt. Det har vi gjort mange gør før. Vi tager os af alt det praktiske og trækker tilskuddet fra din regning.

Vores montører kan let og hurtigt udskifte det eksisterende lys med nyt energibesparende DAMPA LED armatur.  

Lysarmaturerne med LED kan fås i forskellige størrelser og designs, og kan tilpasses alt efter monteringsmulighederne i det pågældende DAMPA-loft.

CLIP-IN LED

CLIP-IN-panelerne fås som standardstørrelser i målene: 60×60 cm og 30×30 cm. De kan monteres uden brug af værktøj, så udgifterne til montage bliver minimale.

 

Du sparer op til 60% på elforbruget – her er flere fordele:

DanMind har lavet beregninger i forhold til besparelser på elforbrug og forventet tilbagebetalingstid:

 • Skifter du fra traditionel belysning til DAMPA LED, kan du spare helt op til 60% på elforbruget
 • Forventet tilbagebetalingstid (ROI) på mellem 2 og 4 år
 • Garanteret levetid på >50.000 timer – omregnes til ca. 15 år v. normalt brug*
 • 3 års produktgaranti (dioder og driver)
 • Energimærkning og energiklasse: A+
 • CE-mærket

*normalt brug er her ensbetydende med 8 timer dagligt.

DAMPA

Sikkerhed og vedligehold

LED-panelet er udformet som en lukket kassette i IP44, CLASS II. Certificeringen betyder, at kassetten er forsvarligt lukket i forhold til støvpartikler og andet snavs. Fronten på panelet – selve ‘opal-glasset’ – er let at rengøre.

Sikkerheden er også helt i top, da opal-glasset er produceret i brandhæmmende polykarbonat.

 

Kvalitetssikring

LED-panelerne er af højeste kvalitet og udmærker sig bl.a. med specifikationer som MacAdam step 3. Hvilket betyder, at panelerne afgiver en helt ensartet farve fra produkt til produkt.  De er desuden CE-mærket og RoHS-certificerede.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi giver samtidig et overblik over din årlige besparelse på el og den estimerede tilbagebetalingstid for lige netop din virksomhed. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 15 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby