Om os

Om JP EL & DATA – din elektriker i Assens og Hårby

Hvis du er på udkig efter en elektriker til at løse din el-installationer, så er JP EL&DATA i Assens og Hårby et oplagt valg. Vi udfører alt fra små renoveringsprojekter af køkkener, badeværelser til ny- og tilbygninger. Udover el-installationsopgaver tilbyder vi rådgivning og sparring på el-installationer for det lokale erhvervsliv, hvor vi er med helt fra start med budgettering til udførelse og tilsyn. 

 

Med 70 år i el-branchen er JP EL&DATA i Assens din bedste el-samarbejdspartner

Siden den spæde start er det gået godt for JP EL&DATA. Vi har vokset os store gennem årene og er flyttet til større ejendomme i Assens. I dag er det Stephan Andersen, der har førertrøjen, og sammen med vores 12 fagligt dygtige el-installatører og elektrikere i Assens og Hårby, har vi fået skabt en moderne installationsvirksomhed med gode kompetencer, god kvalitet og god service.

Elektriker Sydfyn

Vi udfører el-installationer for alle typer kunder

Hos JP EL&DATA har vi en bred kundeprofil. Vi laver el-installationer for private, erhverv og industri, offentlige institutioner og landbruget samt for boligforeninger, hvor vi fungerer som faste hus-elektrikere. Vores el-opgaver spænder bredt og afhænger af vores kunders specifikke behov. Vi har bla. kompetencer inden for:

  • Traditionelt el-arbejde, spjældarbejde og elektriske installationer
  • Automatik/automation
  • Tele/data
  • IT service
  • Netværksløsninger
  • Videoovervågning
  • LED-belysning
  • Energioptimering
  • Solcelleanlæg (KSO-certificeret)
  • Varmepumper
elinstallatør Assens

Teledata fjernsupport

Hos JP EL&DATA har vi ansat en it-tekniker, der varetager specialopgaver inden for teledataløsninger. Derfor kan vi også tilbyde dig eller din virksomhed forskellige teleinstallationer og services inden for fjernsupport – uanset hvor du bor på Fyn. Vi servicerer både Nordfyn, Vestfyn og Østfyn.

 

Vi er med fra start til slut

Hos JP EL&DATA kan vi hjælpe vores kunder med alt inden for budgettering og rådgivning til udførelse af specialopgaver inden for el. Hvis du har nogle specifikke ønsker, som du ønsker rådgivning og vejledning på, så kan vi med vores ekspertise udvikle idéer og komme med forslag til forbedringer og forandringer, så du får præcis den løsning, du har brug for. Det gælder både for private og erhvervskunder. Få rådgivning så tidligt som muligt, hvis du står over for nybyggeri eller renovering af bolig og erhverv, så undgår du at få overraskelser senere i processen.

 

Tæt samarbejde med vores kunder i Assens og Hårby

Hos JP EL&DATA i Assens og Hårby er vi lokalt forankret og har gode relationer og et godt samarbejde med de lokale virksomheder. Vi tilbyder specialaftaler, der passer til de enkelte virksomheders behov og tilbyder f.eks, at du som virksomhed kan få tilknyttet en fast elektriker, der kommer ud til din virksomhed hver gang, du har brug for at få løst en el-opgave.

 

Vi dækker Assens, Hårby og resten af Fyn

Vores domicil ligger i Assens og Hårby, men vi dækker hele Fyn og laver også meget el-arbejde i f.eks. Hårby, Glamsbjerg og Tommerup.

 

24 timers akut døgnservice

Virksomheden i Assens råder over nødvendigt, moderne værktøj og måleudstyr samt stiger, stilladser og en lift. Vi har 10 biler, der står klar til at rykke ud 24 timer i døgnet til akutte opstået problemer. Vi har en el-faglig medarbejder, der sidder klar til at hjælpe dig ved telefonen og kan kalde en elektriker ud, uanset hvornår du skal have løst en el-opgave.

 

Kontakt JP EL&DATA

Vi står klar til at hjælpe dig. Ring til os eller send en mail og vi kontakter dig hurtigst muligt

Assens 64 71 14 14
Hårby  64 73 16 13

Mail: sa@jp-assens.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 3 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby