Styring og automation gør hverdagen nemmere – og meget mere energivenlig

Intelligente installationer er nutiden, fremtiden og et af vores faglige specialer.

El-automation og intelligent styring er ikke længere et spørgsmål om hvornår. Det er allerede installeret i mange hjem og virksomheder i dag. Og det bliver kun mere i fremtiden.

Hos JP EL & DATA i Assens og Hårby har vi stor erfaring med styring og automation. Vi kører til både private og erhverv samt industri, offentlige institutioner og landbruget. Kontakt os i dag på ☎ 64 71 14 14 / 64 73 16 13 eller sa@jp-assens.dk

 

3 grunde til at installere intelligent styring og el-automation

Det er ikke længere blot for bekvemmelighedens skyld. Der er tre væsentlige årsager til, at styring og el-automation er populært for både private og virksomheder:

  • Øget komfort
  • Effektivisering
  • Energioptimering
Styring og el-automation Assens og Hårby

Med et intelligent styringssystem vil du opleve, at synergien mellem dine installationer udnyttes, hvad end det er i din bolig eller i din virksomhed. Det sparer dig energi, samtidig med at du får et bedre overblik over dit energiforbrug.

 

Ét samlet styringssystem til alle installationer

Det smarte ved intelligent styring er, at du får ét samlet system, der giver dig mulighed for at kontrollere alle dine systemer på for eksempel lys, varme og ventilation, fra ét sted. Alle din installationer vil automatisk snakke sammen.

Der kan for eksempel være tale om et intelligent styringssystem, der automatisk kan reducere dit strømforbrug, tænde og slukke lys, styre dit alarmsystem og regulere varmen. Det er ikke alene smart – men også energibesparende.

 

Få den rigtige el-styringsløsning

Der findes mange forskellige løsninger til automatisk el-styring. Nogle er velegnede til ældre installationer – andre til nyere installationer. Uanset om du har brug for el-styring i en ny eller ældre bygning eller bolig, så kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der bedst betaler sig for dig eller din virksomhed.

En automatisk el-styringsløsning kan bl.a. være :

  • Markiser og solafskærmning der styres automatisk efter sollyset
  • Automatisk varme- og ventilationsregulering
  • Styring af lysforhold og belysning
  • Sikkerhed og alarmsystemer

Hos JP EL & DATA i Assens og Hårby har vi stor erfaring med styring og automation. Vi kører til både private og erhverv samt industri, offentlige institutioner og landbruget. Kontakt os i dag på ☎ 64 71 14 14 / 64 73 16 13 eller sa@jp-assens.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 3 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

 

Strandgade 74
5683 Haarby