LED belysning – spots, paneler og skinner – autoriseret installation I Assens og omegn 

LED belysning er en meget bred kategori. Udvalget af LED-løsninger er stort, og kan derfor være svært at finde rundt i. Her hos JP El & Data i Assens har vi mange års erfaring med LED belysning – både rådgivning og installering. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi monterer og installerer mange forskellige typer af LED armaturer, der kan bruges både ude og inde:

 • LED paneler
 • LED bånd
 • LED skinner
 • Indbygning-spots
 • Downspots
LED belysning Assens

Vores hovedkontor er i Assens, men vi dækker hele Fyn og arbejder blandt andet meget i Hårby, Glamsbjerg og Tommerup. Vi står altid klar med et godt tilbud til dig på en LED-løsning, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

 

Fordele ved at vælge LED lys

Du kan spare mange penge ved at udskifte dine lyskilder til LED – helt op til 90% på din elregning. Der er især mange penge at hente, hvis du udskifter halogenspots, lysstofrør og sparepærer, da de er op til 45 gange dyrere end LED.

 

Energioptimering – LED belysning til private og erhvervskunder

Skal du energioptimere din bolig eller din virksomhed? Det kan du gøre på flere måder. Vi foreslår, at du starter med belysningsløsningerne, da der her er mange penge at spare. Vi anbefaler, at du tager en snak med en professionel, inden du vælger din LED-løsning, da det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder.

Her hos JP El & Data sørger vi for hele tiden at være opdateret på det nyeste inden for LED. Derfor bliver vores energikonsulenter og installatører løbende sendt på kursus og videreuddannelse. Dermed sikrer vi, at både vores privat- og erhvervskunder får den bedste autoriserede rådgivning.

 

Specialløsninger med LED

Har du specielle ønsker til din LED-løsning? Det kan vi også være behjælpelige med. Vi samarbejder med bl.a. KLUS design, Phillips og SG armaturen, som er nogle af de mest innovative LED-udviklere og designere på markedet. De udvikler mange flotte specialløsninger bl.a. til: trappetrin, væggen, loftet, gulvet og under gelændere. Tag kontakt til os og så hjælper vi dig med at opfylde dine drømme.

 

LED belysning til privatkunder

Skal du i gang med at renovere din bolig eller måske bygge helt nyt? Så er det at oplagt kigge nærmere på de forskellige intelligente løsninger. Det kan f.eks. være indbygning, lysstyring og løsninger med sensorer. Skal du blot have udskiftet eksisterende lyskilder, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Ud fra dine ønsker og behov rådgiver vi dig om, hvad der er den rette belysningsløsning til dig. Vores professionelle installatører og montører hjælper dig efterfølgende med at få opsat og installeret din LED-løsning.

Vi kan også rådgive dig om tilskudsmuligheder og håndværkerfradraget, hvis du har brug for det.

 

LED lys til din virksomhed

Som virksomhed bruger man ofte en del strøm på eksempelvis kontoret, butikken eller i lagerbygningen. Det kan derfor en god idé at investere i LED belysning, da der kan være mange penge at spare. Udvalget af belysningsmuligheder er stort, og hvad du skal vælge afhænger helt af, hvad dine behov og ønsker er.

Vi har mange års erfaring med at installere eksempelvis:

 • Belysning i produktioner
 • Restaurant- og cafébelysning
 • Belysning i daginstitutioner og skoler
 • Udendørslys
 • Butiksbelysning
 • Kontorbelysning

Vi forhandler og installerer også DAMPAs LED armaturer, som er specialdesignet til DAMPAs metallofter.

Få et gratis besøg af vores energikonsulent i din virksomhed

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken belysning du skal vælge? Vores energikonsulent kigger gerne forbi din virksomhed og rådgiver dig om, hvilken løsning du skal vælge. Besøget er gratis og helt uforpligtende.

Når energirådgiveren besøger dig, kan han give dig en samlet vurdering af, hvor du ellers kan energioptimere samt et overblik over:

 • årlige besparelser
 • ROI (tilbagebetalingstiden)
 • investeringsløsninger – pris inklusive installation per tiltag
 • fradragsmuligheder
 • tilskudsmuligheder (der findes flere forskellige for virksomheder)

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en LED-løsning tlf: 64 71 14 14 eller mail: sa@jp-assens.dk

Gratis energitjek Assens

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

12 + 12 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

 

Strandgade 74
5683 Haarby