Autoriseret el-installation i Assens og omegn

Her hos JP EL & DATA udfører vores autoriserede elektrikere, el-installatører og montører alle former for opgaver inden for el-installation og el-reparation, og vi servicerer både privatkunder, erhvervs-, industri- og landbrugskunder.

Vi kører ud til hele den sydvestlige del af Fyn – fra Faaborg til Glamsbjerg, Sandager og Vissenbjerg.

 

El-installation – ingen opgave er for lille eller stor

Vores veluddannede team af installatører og elektrikere kan hjælpe dig med en hvilken som helst el-opgave. Fra de helt enkle, som installation af stikkontakter og belysning, til totalrenovering med ny-installationer, og opgaver der kræver særlige kompetencer.

Vi arbejder med mindre el-opgaver i dit hjem, hvor det kun er nødvendigt med én elektriker eller installatør, ligesom vi kan udføre entrepriseopgaver, og projekter hvor det er nødvendigt med stor bemanding.

Få autoriseret hjælp med bl.a.:

  • Almindelige el-installationer og reparation
  • Udskiftning/nyinstallation af stikkontakter, lysdæmpere og lysstyring
  • Ophængning / installation af spots og lamper (også LED)
  • Udskiftning af HFI/HPFI relæ
  • Fejlfinding på el-installationer
  • Eleftersyn
  • Intelligente løsninger (eks. IHC)

Og meget mere inden for el-installation.

 

Vi går højt op i kvalitet og god kundeservice

Vi sætter en ære i at udføre alle opgaver til kundens fulde tilfredshed. Det gælder både i forhold til kvaliteten af det udførte arbejde, men bestemt også når det drejer sig om god service.

Alle medarbejdere er fagligt kompetente og servicemindede, og vi holder os løbende opdateret med de nyeste tiltag inden for el-branchen med kurser og videreuddannelse. Vi samler nemlig på glade og tilfredse kunder.

 

JP EL & DATA løser alle opgaver inden for el-installation og IT/Data

Vi er i dit lokalområde. Vores elektrikere, IT-teknikere og installatører kører ud fra Assens, og dækker den syd og vestlige del af Fyn. Gennem vores medlemskab i TS-gruppen kan vi desuden trække på endnu flere kompetencer gennem et netværk af kolleger inden for el-installationsbranchen over hele landet. 

Derfor kan vi klare en hvilken som helst el-opgave.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 10 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

 
Strandgade 74
5683 Haarby