Varmepumper Fyn

Med en varmepumpe sparer du penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og får et sundere indeklima.

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe.

Uanset om du vælger en luft til luft, en luft til vand eller et jordvarmeanlæg, er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr. Vi monterer din varmepumpe på Fyn

 

Få et bedre indeklima med en varmepumpe

En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. En luft til luft varmepumpe får du renset luften rummet/huset. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima.

varmepumpe Assens

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Vi bliver ofte spurgt om, hvor meget støj der kommer fra en varmepumpe? Det er naturligvis forskelligt fra model til model. Men vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

 

Kontakt os i dag!

JP El & Data A/S har base i Assens og Hårby på Fyn, men vi har kunder i hele området. Kontakt os i dag på
64 71 14 14, Assens eller 64 73 16 13, Hårby eller send en mail til sa@jp-assens.dk og få mere af vide om valg af varmepumper.

 

Om varmepumpetyper

En luft-luft varmepumpe er traditionelt blevet brugt mest i el-opvarmede sommerhuse, fordi den er billig i drift. En luft-luft varmepumpe er specielt velegnet til afgrænsede boligområder. Typen bruges derfor også som en supplerende varmekilde til for eksempel tilbygninger i helårshuse, ligesom luft-luft varmepumper kan være gode til kunder, som ønsker at bruge varmepumpen til at køle i sommervarmen.

Luft-luft varmepumper fungerer ved, at de optager energien i udeluftens lave temperatur og afsætter energien ved en højere temperatur inde i huset. Luft-luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

En luft-vand varmepumpe kan opvarme både bolig og brugsvand via centralvarmesystemet og er derfor ideel til både nybyggeri og energirenovering i boliger, hvor olie- eller gasfyr skal erstattes. Anlægget er mest effektiv, hvis boligens isolering og centralvarme er tidssvarende.

Varmepumpens grundlæggende teknologi er sammenlignelig med en luft-luft varmepumpe, dog med den forskel at den varme damp fra udedelen bruges til at opvarme vandet i centralvarmeanlægget i stedet for luften. De bedste luft-vand varmepumper på markedet omsætter el til varme i forholdet 1:5.

Et jordvarmeanlæg er den mest kostbare løsning på markedet og kræver et anlægsarbejde på grunden. Det skyldes, at anlæggets udedel består af nedgravede slanger med vand eller væske, som forbindes med indedelen. Jordslangerne sikrer en stabil temperatur på cirka 5 grader året rundt, hvilket gør anlæggets effektivitet specielt på meget kolde dage.

Jordvarmeanlæg bruges til helårsboliger og er oplagte til nybyggeri og energirenovering af boliger, hvor olie- eller gasfyr skal erstattes.

Vi hjælper dig med at rådgive, installere, montere og servicere din nye varmepumpe i Assens, Hårby og på Fyn. 

 

Vi hjælper med alt indenfor varmepumper

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, til din nye varmepumpe på Fyn! – kontakt os i dag 64 71 14 14 eller 64 73 16 13 eller via vores kontaktformular til en uforpligtende snak!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 12 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby