Sikring af hjemmet med alarmsystemer

I år 2019 var der 24.553 anmeldelser af indbrud i danske hjem og på trods af, at det er det laveste tal i 30 år, så er det stadig en meget ubehagelig oplevelse for langt de fleste familier.

Hos JP EL & Data A/S i Assens og Hårby kan vi hjælpe med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning tilpasset til dit hjem og dine behov. Vi kører på hele Fyn og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.

Kontakt os på 📞 64 71 14 14 / 64 73 16 13 eller send os en mail på 📧 sa@jp-assens.dk.

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Men der er dog meget man selv kan gøre ved det – det gælder både i forhold til udendørsbelysning, men også i forhold til anskaffelse af alarmsystemer og overvågning.

indbrud gennem vindue med koben

Det er derfor en fordel at bruge din lokale elektriker til at hjælpe dig med sikringen af dit hjem. Vi hjælper med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. Flere alarmsystemer kan i dag styres med en app på telefonen og det sætter vi dig ind i inden vi kører.

 

Hvornår sker indbruddene?

På trods af at indbruddene er faldende i Danmark, er det stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der kan hænge sammen med, at indbrudstyvene især opererer i tiden omkring jul.

tyveri gennem vindue med koben om natten

Antallet af indbrud er højest i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det væsentlig højere i de mørkere måneder. Mørke er attraktivt for tyve, fordi det gør det nemmere for dem at skjule sig for naboer og fordi det er nemmere at regne ud om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞  64 71 14 14 / 64 73 16 13.

 

 

Indbrud i villaer

Villahuse er stadig tyvens foretrukne type af bolig, når det gælder indbrud og tyveri. Tilbage i 2018 blev 75% af alle indbrud i Danmark begået i villaer, selvom villaer kun står for 58% af de danske husstande.

Det kan der være flere grunde til: risikoen for at blive opdaget er relativt lille, da der er stor afstand mellem naboer. Tyven kan ofte gemme sig bag en hæk eller et hegn og derefter relativt hurtigt komme væk ved hjælp af flugtveje som f.eks. terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give ekstra tryghed og komfort, at sætte en alarm til om natten, når man ligger og sover. Der findes forskellige alarmer, der tilbyder netop denne mulighed – det kan både være i form af sensorer, man aktiverer om natten og også gennem skalsikring af huset.

 

Skalsikring af et hus betyder, at man får installeret kontakter på døre og vinduer og hvis disse kontakter bliver brudt, mens alarmen er til, så går den i gang.

 

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alle typer af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞  64 71 14 14 / 64 73 16 13, så finder vi sammen et tilbud, der passer til dig og din familie.

Indbrud – og hvad så?

Når først et indbrud har fundet sted i et hjem, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit “kun” er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i alle andre boliger.

På samme tid øges risikoen for indbrud hos nabohusene også, desværre.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen, kan vi hos JP EL & Data A/S i Assens hjælpe jer.

Vi har erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Vi ved at der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv står for monteringen, men det er altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det, da det netop handler meget om vinklerne og hvordan opsætningen af alarmen bliver foretaget.

Hos JP EL & Data A/S kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 64 71 14 14 / 64 73 16 13 eller 📧 sa@jp-assens.dk.

Smadret vindue
styr alarmer gennem app på telefonen

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene kan være nogle af de første, der kommer hjem til huset. Her skal det være så nemt som muligt for dem at tilslutte og deaktivere alarmen. Af præcis denne grund har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip, der gør det enkelt for børnene selv at slå alarmen fra eller til.

 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du har valgt, kan man som forælder få en push-besked og notifikation på telefonen, når der sker aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra og til. På denne måde ved du at børnene er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogen i forvejen.

 

Kontakt os i dag på 📞 64 71 14 14 / 64 73 16 13 eller 📧 sa@jp-assens.dk og få et tilbud på alarmsystem tilpasset dit hjem.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 7 =

Find os

Melvej 8
5610 Assens
sa@jp-assens.dk
Tlf.: 64 71 14 14

Strandgade 74
5683 Haarby